Reparatie en Onderhoud

Onze service monteurs staan voor u klaar. Zij kunnen snel technische problemen bij u aan boord opsporen en verhelpen.
Op afspraak zullen zij er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.
Wij hebben een aanlegsteiger achter ons pand in Medemblik. Hier kunt u Gratis uw schip aanmeren zodat wij bij u aan boord kunnen om storing(en) te verhelpen of nieuwe apparatuur bij u in te bouwen. Zo spaart u dus een hoop kosten aan liggeld uit in de haven!

Storingen die ons team kan oplossen zijn:
– elektriciteit
– navigatieapparatuur
– communicatieapparatuur
– airconditioning
– alarm & monitoring
– generatoren enzovoort.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Nieuwbouw

De nieuwbouwprojecten met een looptijd van één tot meer dan twee jaar vergen een gedegen voorbereiding. Onze engineering bereidt de projecten voor zodat onze teams in de uitvoering efficiënt en volgens planning kunnen werken.

Doordat JSM al veel grote projecten heeft geïnstalleerd kunnen wij zeer efficiënt werken. Systeemintegratie is daarbij een sterk punt bij JSM omdat we daar veel ervaring mee hebben.

Wij kunnen installeren volgens alle relevante klassebureaus zoals Lloyd’s Register en American Bureau of Shipping.

Engineering

Jongkind Service Medemblik heeft een engineering team dat de technische systemen ontwerpt en voorbereidt. Dit doen wij voor nieuwbouw projecten én refit projecten.
Het tekenwerk kan volgens de eisen van keuringsinstanties worden aangeleverd. En deze kunnen daar ook worden ingediend.

Wij besteden onze engineering ook uit. U kunt dus ook gebruik maken van onze ervaring in engineering van technische systemen.

De volgende systemen kunnen wij voor uw project engineeren: energie, navigatie & communicatie, vloeistof & lucht, hydrauliek & besturing, alarm & monitoring, voortstuwing en aerosol brandblussystemen, elektriciteit en energie, air conditioning & verwarming, alarm & monitoring en constructie (alleen als er geen grote structurele aanpassingen aan het casco nodig zijn).

Onderdelen

Voor steeds meer van onze klanten die ergens op de wereldzeeen rondvaren, zorgen wij voor verzending van reserve onderdelen die nodig zijn voor onderhoud en reparatie onderweg. Daardoor is er een netwerk onstaan van betrouwbare partners om zendingen wereldwijd te versturen en te ontvangen voor onze klanten.

Refit

Refitprojecten zijn een vak apart en hebben veelal een korte looptijd en grijpen in bestaande systemen in. Voor al onze disciplines bieden wij op maat oplossingen. Onze teams zijn gewend nauw met elkaar samen te werken wat resulteerd in een goede systeemintegratie.

Ook bieden we de mogelijkheid om in samenspraak met de klant een geschikte locatie uit te kiezen Jongkind Service Medembllik in Nederland, Jongkind Service Palma op Palma de Mallorca of elders.

Systeem tekeningen:

AutoCAD 2D en 3D
Bouwspecificaties
Elektrische systemen
Vloeistof systemen
Systeem gebruikershandelingen

Tel : + 31 (0) 227-570166
info@jsmedemblik.com

 

Jongkind Service Medemblik
Breek 30
1671 GE Medemblik
Nederland

Openingstijden
Werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Belt u wel even voor een afspraak!
Wij reserveren dan tijd voor u zodat we u alle aandacht kunnen geven.

SWIFT code RABONL2U
IBAN code NL06RABO0316007420
BTW nr. NL857206321B01

KvK.: 67869149

Jongkind Service Palma