Aerosol brandblus systemen

FirePro aerosol brandblussers maken gebruik van een nieuwe, milieuvriendelijke technologie op het gebied van brandbestrijding, welke het resultaat is van vele jaren onderzoek en ontwikkeling. De producten zijn getest in tal van landen in internationale gerenommeerde technologische instituten zoals TNO, KEMA, KIWA, ECB, BSI en het NLR en is geschikt voor plaatsing aan boord van schepen die varen onder keur (Loyds Register, American Bureau of Shipping)

Brand leidt tot enorme schade. De oorspronkelijk voor de ruimtevaart ontwikkelde brandblussystemen van af-x fire solutions, werken als een ingebouwde brandweerman en blokkeren het vuur razendsnel met een droge aerosol. Volautomatisch. Zonder water of zuurstof reductie. Brandbeveiliging dat veilig is voor mens, dier, milieu en apparatuur.

Energie en elektriciteit

Mastervolt biedt u met hun producten en systemen “The power to be independent”.

Waar u ook bent; wat u ook doet, welke apparaten u ook aan boord gebruikt. Om die onafhankelijkheid te garanderen heeft Mastervolt vanaf het begin gekozen voor kwaliteit en voor de kracht van innovatie. En Mastervolt heeft er nog iets belangrijks aan toegevoegd: de passie om de beste te willen zijn.

Een Northern Lights generator is een begrip. Zonder twijfel één van de meest betrouwbare, duurzame en eenvoudige generatoren op de markt.

Ontwikkeld in Alaska, kan een Northern Lights generator onder extreme omstandigheden fungeren als energiebron. Nu voor aan boord het neusje van de zalm voor een redelijke prijs. Compact en oerdegelijk en, met de optionele ‘Sound enclosure’, uitermate stil. Of het gaat om een kleine compacte 4,5kW generator of een 32kW krachtpatser, bij Northern Lights kunt u terecht voor advies, aankoop, installatie, reparatie en onderdelen.

Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De productlijn omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme Battery Monitor, en meer. Victron’s producten worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke electrische energievoorziening.

Fischer Panda is in europa al jaren een van de meest toonaangevende generatoren.

Kenmerkend voor de Fischer Panda’s is een laag geluidsniveau, compacte inbouwmaten en een zeer stabiele spanning. Fischer Panda levert generatoren voor zowel motorboten als zeiljachten, maar ook generatoren voor in voertuigen.

Navigatie en communicatie

Lowrance is wereldleider in elektronica en producten voor sportvissers.

Raymarine levert nautische elektronica zoals onder meer radar- en navigatiesystemen, marifoons en stuurautomaten.

B&G (Brookes & Gatehouse) is al meer dan vijftig jaar toonaangevend en baanbrekend op het gebied van geavanceerde zeilelektronica.

Jongkind Service Medemblik heeft 25 jaar ervaring met B&G, van eenvoudig systeem op een dagzeiler tot systemen voor de professionele wedstrijdzeilers en superjachten. We helpen u graag om voor u een optimaal B&G systeem samen te stellen. Ook voor B&G reserveonderdelen en reparatie van B&G apparatuur kunt u bij ons terecht. Voor een groot aantal werven zijn wij de leverancier op wie zij al jaren vertrouwen voor hun B&G systemen en gebruikte B&G-apparatuur kunt u bij ons aanbieden (stuur een mail met foto’s en beschrijving naar info@jsmedemblik.com).

Furuno is de Japanse producent van een complete reeks navigatie-communicatie apparatuur voor gebruik aan boord van zowel jachten als alle denkbare professionele vaartuigen.

Een Furuno radar, dieptemeter, GPS of stuurautomaat is van zeer hoge kwaliteit.

Gebouwd voor de toekomst.

Vier eenvoudige woorden die de producten, het bedrijf en hun cultuur beschrijven. Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maakt Garmin superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen en vaartuigen. Ook buiten in de natuur en bij sportbeoefening spelen ze een belangrijke rol in het leven van de klanten van Garmin.

Simrad is een van de werelds grootste fabrikanten op het gebied van electronica voor schepen en richt zich zowel op de plezier- als beroepsvaart.

Simrad biedt verkoop en service over de hele wereld met producten als de automatische piloot, navigatie en communicatie apparatuur. Tevens loopt Simrad voorop op het gebied van de interactieve radar en kaartplotter systemen.

 

A + T ontwerpt en vervaardigt de best ontworpen instrumentensystemen
voor wind, snelheid, richting, positie, diepte en een breed scala aan andere
sensoren zoals belasting en druk.
Ze zijn gericht op de high-end markt van Superyachts, Classic Yachts en raceboten.

Vloeistof en lucht

Geniet van het aangename klimaat aan boord van uw boot of jacht

Boten en jachten zijn onze passie – net zoals die van u. Geniet van onvergetelijke momenten in een perfecte atmosfeer aan boord. Webasto is uw betrouwbare, onzichtbare metgezel tijdens uw avontuurlijke reizen. Voel u comfortabel; het maakt niet uit waar of wanneer.

Voortstuwing

Lewmar is ’s werelds grootste pleziervaart leverancier van voortstuwingsapparatuur- en ontwerpen. Lewmar produceert en distribueert producten zoals ankers, lier, ankerlier, broedsel, hardware, tuigage, stuurinrichting en boegschroeven.

Het bedrijf is één van de meest erkende namen in de pleziervaart apparatuur. Lewmar is gevestigd in het VK en de VS.
Lewmar verkoopt via een wereldwijd netwerk van agenten en distributeurs.

Botenbouwers over de hele wereld kiezen voor Side-Power voor betrouwbaarheid, installatiegemak en ongeëvenaarde veiligheidsvoorzieningen. Deze toewijding aan kwaliteit heeft de nieuwe serie Side-Power thrusters vervaardigd door Sleipner Motor tot marktleider gemaakt. Dit is de reden waarom toonaangevende botenbouwers over de hele wereld voor Side-Power kiezen – jaar na jaar!

De Steyr Motors marine motoren zijn expliciet ontworpen en ontwikkeld voor maritieme toepassingen, dit met de focus op maritieme eisen en verwachtingspatroon van de gebruiker . Er wordt hoog ingezet op de duurzaamheid, betrouwbaarheid en operationele zekerheid van de motor. De compactheid en gunstige vermogen-gewichtsverhouding maken Steyr Motors motoren zeer aantrekkelijk voor zowel commerciële als pleziervaart toepassingen.

Als het gaat om uitvoering zijn er maar enkelen die zich met de scheepsdieselmotoren van Lugger – Northern Lights kunnen vergelijken.

Uitgerust met een met een uitvoerige lijst van prestatie verhogende-, onderhouds- en operationele kosten verlagende, specificaties wordt geen detail over het hoofd gezien. Lugger motoren worden dan ook industrie breed erkend als een van de meest betrouwbare voortstuwingsmotoren beschikbaar.

Alles is gericht op zorgeloos varen, zorgeloos varen betekent dat Volvo Penta haar producten beter, eenvoudiger en veiliger willen maken, en dat zij varen beschikbaar maken voor meer mensen.

Genieten van een toenemend aantal technisch geavanceerde producten die uiterst gemakkelijk te bedienen zijn. Producten waardoor complexe manoeuvres eenvoudig kunnen worden uitgevoerd en u ontspannen kunt genieten van uw tijd op het water.

Tel : + 31 (0) 227-570166
info@jsmedemblik.com

 

Jongkind Service Medemblik
Breek 30
1671 GE Medemblik
Nederland

Openingstijden
Werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Belt u wel even voor een afspraak!
Wij reserveren dan tijd voor u zodat we u alle aandacht kunnen geven.

SWIFT code RABONL2U
IBAN code NL06RABO0316007420
BTW nr. NL857206321B01

KvK.: 67869149

Jongkind Service Palma