Aerosol brandblussystemen

Aerosol blussystemen zijn brandblusproducten waar wij reeds lange tijd mee werken en zeer goede ervaringen mee hebben. Het gaat om een uiterst effectief blusmiddel van zeer hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs dat zijn oorsprong heeft in de ruimtevaart. Het is in tegenstelling tot gas blusmiddelen niet schadelijk voor mens en omgeving, niet corrosief en onttrekt geen zuurstof aan de lucht (de motor blijft bruikbaar).

Aerosol blusmiddelen zijn bezig met een stille opmars in de maritieme wereld. Steeds meer Notified Bodies en scheepvaartinspecties wereldwijd erkennen de voordelen van aerosol boven de conventionele gas blusmiddelen. De Aerosol systemen die wij gebruiken zijn niet onder druk (“condensed aerosol”) en stand alone met automatische of manuele activering naargelang keur. Verder is het een uiterst effectief product voor bronbeveiliging (generator behuizing, elektrokasten, lessenaars, pc’s, schermen, drogers en eigenlijk alle kleinere ruimtes waar brand kan ontstaan).

Bij JSM kunt u terecht voor advies, verkoop, installatie, onderhoud, inspectie, engineering, ontwerp onder keur en periodieke keuring.